Dostava & Zamena

Metoda Dostave

Metoda dostave Vreme dostave Cena
Postexpress Srbija Dostava je od 2 do 5 radnih dana 350 – 450 RSD
Postexpress BiH Dostava je od 7 do 10 radnih dana 15 – 16 KM
Postexpress Crna Gora Dostava je od 7 do 10 radnih dana 7 – 9 EUR

* Vreme isporuke je procenjeno i počinje od radnih dana od dana potvrđene porudžbenice, a ne od datuma narudžbe, i može potrajati duže od očekivanog datuma zbog stanja lagera u momentu naručivanja, neispravne adrese, procedura carinjenja ili drugih razloga.

Povrat & Zamena

Razočarani smo ako niste 100% zadovoljni primljenim artiklima i rado prihvatamo povrat u roku od 14 dana od prijema za većinu artikala na našem sajtu.

  • Molimo kontaktirajte korisničku podršku na našoj veb stranici kontakt, navodeći stavke koje želite da vratite i razlog.
  • Nakon što od nas primite uputstva za povratak, molimo vas da zapakujete artikle koje treba vratiti u originalno pakovanje.
  • Ostavite paket u lokalnoj pošti.
  • Većina povrata se obrađuje u roku od 5 radnih dana nakon što primimo vaš paket.

NAPOMENA: Nažalost zamena nije moguća za isporučenu opremu izvan Republike Srbije, zbog komplikovanih carinskih procedura i dodatnih troškova koje nismo u stanju da snosimo.

Uslovi Vraćanja

  • Imate 14 dana da odlučite da li vam neki artikal odgovara, ako želite da ga vratite ili zamenite, kontaktirajte nas u roku od 14 dana od isporuke.
  • Vraćeni artikli moraju biti u nekorišćenom stanju sa originalnim pakovanjem. Ne prihvatamo vraćeni predmet koji je istrošen, oštećen, opran ili na bilo koji način izmenjen. Više detalja o zameni možete naći na stranici Uslovi Kupovine  
  • Ne prihvatamo vraćene artikle koji su poslati nazad bez odgovarajućeg zahteva za vraćanje.
  • Ne nudimo uslugu naplate putem plaćanja pouzećem za pakete koji želite vratiti. Povrat će biti izvršen o vašem trošku.
  • Pre nego što pošaljete artikale, obavezno još jednom proverite. Ne snosimo odgovornost za vraćanje artikala koji nisu kupljeni na sajtu Kožna Obuća.

Adresa Pošiljaoca

Molimo vas da kontaktirate našu službu za korisnike ako želite da vratite bilo koju stavku kako bi ste dobili tačnu adresu za povraćaj. Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.
Napomena: Molimo vas da ne šaljete povrat na adresu na paketu ukoliko pre toga ne kontaktirate naš korisnički servis.