Politika Povraćaja

Imamo 14-dnevnu politiku povrata, što znači da imate 14 dana nakon prijema vaše stavke da zatražite povraćaj.

Da biste ispunili uslove za vraćanje, vaš predmet mora biti u istom stanju u kom ste ga primili, nenošen ili nekorišćen, sa etiketama i u originalnom pakovanju. Takođe će vam trebati račun ili dokaz o kupovini.

Da biste započeli vraćanje, možete nas kontaktirati na admin@koznaobuca.com. Ako vaš povrat bude prihvaćen, poslat ćemo vam nalog za povratnu isporuku, kao i uputstva o tome kako i gde da pošaljete paket. Artikli koji su nam poslati bez prethodnog zahteva za povrat neće biti prihvaćeni.

Uvek nas možete kontaktirati za bilo kakva pitanja o povratu na admin@koznaobuca.com.

Štete i problemi

Pregledajte svoju narudžbinu po prijemu i odmah nas kontaktirajte ako je stavka neispravna, oštećena ili ako ste primili pogrešnu stavku, kako bismo mogli da shvatimo u čemu je problem i ispravimo ga.

Izuzeci / nepovratni predmeti

Određene vrste predmeta se ne mogu vratiti, poput kvarljive robe (poput hrane, cvijeća ili biljaka), prilagođenih proizvoda (kao što su posebne narudžbe ili personalizovani predmeti) i proizvoda za ličnu njegu (poput kozmetičkih proizvoda). Takođe ne prihvatamo povrat opasnih materijala, zapaljivih tečnosti ili gasova. Molimo vas da nas kontaktirate ako imate pitanja ili nedoumica u vezi sa vašom konkretnom stavkom.

Nažalost, ne možemo prihvatiti vraćanje artikala na rasprodaji ili poklon kartica.

Razmene

Najbrži način da osigurate da dobijete ono što želite je da vratite stavku koju imate, a nakon što povrat bude prihvaćen, kupite novu stavku zasebno.

Povraćaj novca

Obavestićemo vas kada primimo i pregledamo vašu stavku i obavestićemo vas da li je povraćaj odobren ili ne. Ako bude odobren, biće vam automatski vraćen novac na izvorni način plaćanja. Imajte na umu da može proći neko vrijeme dok vaša banka ili kompanija koja izdaje kreditnu karticu obradi i objavi povrat novca.